Kategorie

Polityka prywatności



POLITYKA PRYWATNOŚCI RCTOTAL.PL

Podczas przeglądania naszej witryny oraz wtedy kiedy dokonujesz w niej zakupów czy uczestniczysz w KSK lub prenumerujesz newsletter akceptujesz zasady opisane na niniejszej stronie internetowej i określane jako Polityka Prywatności. Reasumując- wszystkich użytkowników naszej witryny obowiązuje aktualna Polityka Prywatności a RCtotal.pl zastrzega sobie prawo do jej aktualizacji. Zgodnie z obowiązującymi przepisami pragniemy Państwa poinformować, że dane osobowe będące w naszym posiadaniu nie zostaną przekazane osobom trzecim.


DANE OSOBOWE

Jeśli korzystasz z naszych usług możesz zostać poproszony o podanie wybranych danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Odmowa podania niezbędnych informacji może doprowadzić do zablokowania czynności, dla wykonania których dane te są niezbędne.


NEWSLETTER

Prenumerowanie naszego newslettera, przedstawiającego nasze nowości, aktualne promocje i bieżące wydarzenia wymaga podania adresu poczty elektronicznej.

Wysyłamy zwrotną wiadomość z prośbą o potwierdzenie rejestracji. Jeśli wyrazisz zgodę na otrzymywanie naszego newsletter’a dodamy twój adres poczty do naszej listy. Nigdy nie zrobimy tego bez twojej zgody. Jeżeli wyrazisz zgodę na otrzymywanie newsletter jednocześnie zgadzasz się na otrzymywanie od RCtotal.pl korespondencji zawierającej dedykowane oferty, informacje o nowościach i promocjach.

Zapisując się do Klubu Stałego Klienta (KSK) RCtotal.pl jednocześnie wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszego darmowego newsletter’a informującego o naszych propozycjach dotyczących bieżącej oferty i promocji.

 

DANE OSOBOWE

 

Wszystkich, którzy dodali opinię o produktach oferowanych w RCtotal.pl oraz inne dane podane przez osoby niezarejestrowane przy okazji wysyłania wspomnianych opinii lub podawane przy okazji konkursów organizowanych przez naszą witrynę a dostępne są dla innych jej użytkowników  nie podlegają Polityce Prywatności.

 

COOKIES

 

RCtotal.pl wykorzystuje cookies, czyli małe pliki przechowywane na Twoim komputerze. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. Polityka COOKIES została opisana na odrębnej stronie dostępnej w serwisie RCtotal.pl

 

BEZPIECZEŃSTWO TRANSAKCJI ON-LINE

 

Sklep internetowy RCtotal.pl zbudowany jest w oparciu o najnowocześniejszy sprzęt i oprogramowanie na wzór najlepszych rozwiązań sprawdzonych na świecie. Wszelkie transakcje prowadzone są przy użyciu protokołów bezpiecznego połączenia SSL (Secure Socket Layer) z użyciem certyfikatu cyfrowego. Karty kredytowe autoryzowane są on-line bezpośrednio na serwerach ich operatora PayU. RCtotal.pl nie rejestruje ani nie przechowuje informacji związanych z kartami kredytowymi. Stosowanie powyższych technologii zapewnia absolutne bezpieczeństwo płatności za pomocą kart kredytowych przy zakupach w naszym sklepie internetowym.

TWOJA PRYWATNOŚC

Twoje dane osobowe chronione są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204).



Kategorie